The Gearbox Software Forums Go to Gearboxity.comGo to Gearbox Software's Web site
Old March 17th, 2005, 08:30 PM   #1
dg945
Indeed
 
dg945's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Nebraska
Posts: 2,734
Send a message via AIM to dg945
Default Wow. Corrupted Halo.exe

Everytime I start up Halo CE now, it says "Corrupted Halo.exe"

Anything, I can do?

~dg945~
dg945 is offline   Reply With Quote
Old March 17th, 2005, 08:45 PM   #2
7_of_9
Respect My Authoritah
 
7_of_9's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: England Rules
Posts: 4,405
Default Re: Wow. Corrupted Halo.exe

if you are using a no cd patch then just re add the patch

if not install ce again over the top of the old copy
7_of_9 is offline   Reply With Quote
Old March 17th, 2005, 08:48 PM   #3
dg945
Indeed
 
dg945's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Nebraska
Posts: 2,734
Send a message via AIM to dg945
Default Re: Wow. Corrupted Halo.exe

meh, can you just emal me yours?

email=dan945@gmail.com

~dg945~
dg945 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:28 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.