Custom Mission - Issue playing custom WEBM on POSTLOAD

I am trying to play a WEBM file on POSTLOAD of my custom mission.

Here is what I have:
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Homeworld\HomeworldRM\B8MissionMOD\animatics
I have b81.lua(seen below) and the b81.webm file.

NOTE: just for grins I also put them in:
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Homeworld\HomeworldRM\B8MissionMOD\data\animatics

MovieScreen =
{
displayName = “$4612”,
helpTip = “$4613”,

Layout = {size_WH = { w = 1, h = 1, wr = “scr”, hr = “scr” },},

stylesheet = “HW2StyleSheet”,

RootElementSettings =
{
backgroundColor = {0,0,0,255},
},

– uncomment the following to enable speech playback during the animatic
speechFilename = “locale:animatics/A04_speech.lua”,

;
{
type = “Movie”,
name = “MyMovie”,

  Layout = {
  	pos_XY = { x = 0.5, y = 0.5, xr = "par", yr = "par" },	
  	pivot_XY = { 0.5, 0.5 },
  	lockAspect=1920/1080,			
  	size_WH = {	w = 100000, h = 1, wr = "px", hr = "par" },
  	max_WH = {	w = 1, h = 1, wr = "par", hr = "par" },			
  },
  greyScale = 1,		
  --fitScreen = 1,
  filenameV = "data:animatics/b81.webm",
  -- filenameA = "data:Sound/Music/ANIMATIC/A04_05",
  volumemultiplier = 0.83, -- Example of setting a volume multiplier on a video.

},
}

I have the rr.oemb.campaign file here:
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Homeworld\HomeworldRM\B8MissionMOD\leveldata\campaign

– localized display name for the UI
displayName = “Return to Gehenna”

– 2 = Extra
contentType = 2
contentName = "rr_oemb"
contentOrdered = 0
contentChooseText = "Return to Gehenna"
contentThumbName = "Mission B8-1"
contentThumbDesc = "Pride of Hiigara last jump coordinates, Gehenna. Attempts to contact have gone un answered. Admiral Patel, of Sith Koban is sent to investigate. Jump coordinates entered… Spinning up jump drive… engage. "
contentSort = 1.0 – Default is 1.0, so 0.5 will appear before others.
contentRules = “SinglePlayer” – A DEFAULT that actually reads from SinglePlayerOptions.lua

ExtFilter = “campaign_rroem,campaign_gbx,campaign_gbx_rroem”

Mission = { } – create a mission structure

– Mission 1
Mission[1] = {
–postload = function () end,
postload = function () playAnimatic(“data:animatics/b81.lua”, 0, 0); end,

directory       = "m05_gehenna",
level           = "m05_gehenna.level",
postlevel       = function () postLevelComplete() end,
displayName     = "Return to Gehenna",
description     = "Pride of Hiigara last jump coordinates, Gehenna. Attempts to contact have gone un answered. Admiral Patel, of Sith Koban is sent to investigate. Jump coordinates entered…  Spinning up jump drive… engage. ",

usepersist = “player:Campaign//ASCENSION//persist2.lua”,
usedefaultpersist = 1,
}

What happens when I start the mission is my b81.webm file starts to play. Then after a few seconds the animatic_04-05.webm then starts playing over top of it. I cannot see how the 04_05.webm is being found. I have searched for text in files under my B8MissionMOD directory and see no reference to the animatic_04-05.webm. Can someone point me into the right direction? Do I have my files in the right locations?

-B8factor

Have more information on this.

From what I can see webm movies before missions is doing this:

C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Homeworld\HomeworldRM\B8MissionMOD\leveldata\campaign\rr_oemb.campaign

has this line in it to load a WEBM before the mission starts.

postload = function () playAnimatic(“data:Data/animatics/b81.lua”, 0, 0); end,

The executes the b81.lua file with a line to call this:
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Homeworld\HomeworldRM\B8MissionMOD\Data\animatics\b81.lua

filenameV = “data:animatics/b81.webm”,

And then in the console command there is a

-moviepath b8movies
And inside of b8movies DIR is Animatics\b81.webm

NOTE: So it looks like this folder is not part of the MOD but just a folder in the homeworld DIR that is holding the animatics. SO i wonder if it is not possible to make new animatics as part of a new campaign mission? I dont know if part of a MOD you can force a console command or upload a DIR of files, which seems to be needed to play a webm.

Anyway, when I load my mission the WEBM starts to play… then I get an access violation and homeworld crashes. But the movie stays up playing as long as I don’t click OK on the access violation. The moment I click OK everything crashes to desktop. :frowning: