New Forum Feedback Thread


([-10h GMT] PS4: Raven-Ghosthawk || Perma-brow Vulcan) #1287

Um, app drawer?


(Is this thing on?) #1288

Whatever your operating system uses to display/provide access to your currently running applications. For me, it’s the Dock that pops up along the bottom of the screen or the display I see by hitting Cmd-Tab.


(˙pǝsɹǝʌǝɹ uǝǝq sɐɥ ʎʇıʌɐɹƃ ʃɐuosɹǝd ʎW) #1289

basically^. close the browser completely, not just exiting it.


(Best in Funk's collection) #1290

Noticed that (I think only on mobile) if you try and post a picture by copying a link to it, the forum posts both the pic and a copy of the address.

Any else not a fan of this feature?


(˙pǝsɹǝʌǝɹ uǝǝq sɐɥ ʎʇıʌɐɹƃ ʃɐuosɹǝd ʎW) #1291

if i want a pic, i’ll post it. same with a link. least it’s not like fb, with the actual url hidden behind 4 different sites and a shitload of utm garbage i have to clean out.


([-10h GMT] PS4: Raven-Ghosthawk || Perma-brow Vulcan) #1292

Can access/post from PS4, but not upload. Is this not a thing yet, or am I missing something?


Random Talk Thread, Mk. III
(˙pǝsɹǝʌǝɹ uǝǝq sɐɥ ʎʇıʌɐɹƃ ʃɐuosɹǝd ʎW) #1293

Gettin REAL tired of seeing this every time I go to open the forums. pc only, and a reload fixes it. but still.


(Is this thing on?) #1294

I think I’ve seen that once in the past month, and not at all before that. Do you see that with any other site you visit with the same regularity?


(˙pǝsɹǝʌǝɹ uǝǝq sɐɥ ʎʇıʌɐɹƃ ʃɐuosɹǝd ʎW) #1295

No just here. And it’s more frequent than it used to be.


(Is this thing on?) #1296

@MereAtGBX: been getting the same error referenced in this post a lot myself recently. Seems to be worse closer to weekends - server load issue somewhere, perhaps?

Also want to remind you about the security warning that pops up on the forums. This is likely to generate more notice in the next while as the next Chrome update is going to be flagging security issues. I believe the culprit is a single URI relating to the Gearbox logo in the site banner:

<img src="http://www.gearboxsoftware.com/assets/images/gbxLogo_forum.png" alt="The Official Gearbox Software Forums" id="site-logo" class="logo-big">

Cheers, and have a good weekend!


(Not a Lizard Person ) #1297

Thanks, VH, I’ll run it by the Discourse team!


(Brute 912) #1298

I try to post a reply on my phone but it would not let me for some reason. I try to tap on certain areas but the tapping is a few centimeters off. I don’t know if it’s my phone or how the website functions on my phone.


(Super Badass Constructor ) #1299

I get this too. Its extremely annoying and a few other forum members have also had this happen when they post on their phone.

Using chrome browser on an android OS phone.


(In the cloud, No one knows what you're wearing...) #1300

I’m having the same issue as well.


(Morality Shaming Survivor ) #1301

And of course, people beat me to it.


(Vault Hunter - Borderlands Addict) #1302

I need the ability to provide more likes. How can this be accomplished? :innocent:


(Morality Shaming Survivor ) #1303

@MereAtGBX , these are still going on.


(Is this thing on?) #1304

I think this is a Discourse platform issue more than anything else. Not sure if anyone here is a member of their user/developer forums? discourse.org if memory serves correctly.


(Best in Funk's collection) #1305

I’m not sure if others have found this annoying, but is there any way to reverse the recent change which has the navigation menu disappearing on mobile? It’s replaced it with the thread title. I almost always know what thread I’m reading if I’m reading it, having to scroll up and down a bit in order to get the menu back seems a lot more frustrating to me!

To illustrate what I’m trying to describe (probably badly) - 1 rather than 2


(Super Badass Constructor ) #1306

Glad I am not the only one annoyed with this. I’m like … were the !@#$ did the menu go, wait what?